Las entidades convocantes del premio a la mejor iniciativa REMENJA´MMM, han querido alargar el plazo de presentación de candidatos a ganarlo, como consecuencia de la gran aceptación que ha tenido entre la profesión, que vela por evitar el despilfarro de alimentos en sus establecimientos de hostelería.

La Associació Barcelona Restaurants Sostenibles, a través de su President, Sergio Gil, formará parte del Jurado que seleccionará, de entre los candidatos finalistas, al ganador de dicho premio.

Más información:


💚 Recordeu la frase "Els petits canvis són poderosos"?

Des de Remenja'mmm estem convençuts que molts dels restaurants que ara ens llegiu poseu en pràctica petites mesures per evitar el malbaratament dels aliments, com per exemple, informar als vostres comensals que es poden enduur les sobres, adequar les porcions a demanda del client, fer receptes d'aprofitament, etc.

Si ens les expliqueu, podeu convertir-vos en els guanyadors del Primer Premi a la Millor Iniciativa Remenja'mmm!

Remenja'mmm és un projecte impulsat per Rezero, Nutrició Sense Fronteres, Banc de Recursos i Grup GSR. Aquest projecte té l'objectiu de reduir el malbaratament alimentari en el sector de la restauració.

Compta amb més de 100 restaurants adherits de tot Catalunya.

Aquest any es convoca per primera vegada un concurs on serà premiat l'establiment amb la millor iniciativa que promogui la reducció del malbaratament alimentari i la bona gestió dels aliments.

És molt senzill: ompliu aquest formulari.
Obrir en Google Chrome:

www.remenjammm.cat/1a-edicio-concurs-remenjammm/

La millor iniciativa serà premiada i reconeguda per les següents institucions i personalitats del món gastronòmic que formen part del jurat: Agència de Residus de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, PIMEComerç, Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració, Opcions, Barcelona Restaurants Sostenibles, Roser Torras del grup de restauració GSR, Ada Parellada del restaurant Semproniana, Mingo Morilla del restaurant Cal Mingo i Manuel Bruscas (coautor de Los tomates de verdad son feos).

 Pots consultar les bases del Premi en www.rezero.cat.

S'ha ampliat el termini d'inscripció al 15 d'abril.
Per a més informació podeu contactar amb:

REZERO – FUNDACIÓ PREVENCIÓ DE RESIDUS I CONSUM
Marta Beltran, coordinadora
www.rezero.cat
martab@rezero.cat

Tel: 93 668 61 07 i 676 488 720